🐾Hoe het allemaal begon🐾

Alles is begonnen in mijn kindertijd,met de komst van een Welsh Terrier .Die regelmatig naar de trimster ging, later kwam er nog een Duitse Herder bij "tof zo'n hond " maar handig als hij luistert.

 

Als meisje van 13 ging ik dus als een fiere meid naar de hondenschool en van het één kwam het ander.Ik volgde gehoorzaamheidslessen en slaagde er in om met mijn eerste hond het gehoorzaamheids brevet te behalen!

 

Ik trimde ondertussen ook zelf de haren van onze terriër en zo begon ik aan de cursus hondentrimmer.

In 1989 behaalde ik mijn diploma Hondentrimmer en begon op mijn 18 de mijn eigen Trimsalon.

Ook de cursus zelfstandig Hondenintructeur ging niet aan mij voorbij.

 Zo ben ik er in geslaagd van mijn hobby mijn beroep te maken.

 

Maar de passie werd groter en groter !

 

Ik werd dolverliefd op de Engelse cocker, nadat iemand zijn Cocky achter liet in mijn hondenkapsalon.Ik hoorde nooit meer van haar baasje.

Ocharme dat beestje, pas 5 maand oud en haar baasje was er niet meer.Mijn  hart sprak, zo had ik mijn eerste Engelse Cocker.

Ons BISCOTTE een oranje bont meisje.

 

Van ééntje kwamen er twee en na een grote tegenslag met ons Ziganne ( Keenhunter Zantac  ) kwam ons Cona ( Billsor Casta Diva )

 

Toen kwam de verleiding voor een nestje te fokken, naar hondenshows te gaan en uiteraard me verder te specialiseren in het showtrimmen van de Engelse Cocker en het verder fokken.

 

En zo breide ons gezin uit, werd onze familie steeds groter en groter.

 

 


Niets van deze internetsite mag verveelvoudigd worden, opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevenbestand of openbaar gemaakt worden, in enige vorm of op enige wijze dan ook, hetzij elektronisch, vervormd, of op een andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de segreto d' Amore kennel.